.
.

 

Att erbjuda fler att komma ut i vår fantastiska skärgård på ett enkelt och behagligt sätt. En katamaran har många fördelar jämfört med en enskrovsbåt: det lutar inte och risken för att bli sjösjuk är inte så stor. Den är dessutom grundgående vilket gör att fler natursköna vikar blir tillgängliga. Vår katamaran är lätt att hantera och underlättar delaktighet för samtliga deltagare. Kittiwake tar 12 passagerare för dagssegling och 6 för övernattning.   

Alla kan segla katamaran!

Den tretåiga måsen som flyger över Nordatlanten och möter fartygen i gryningen har fått ge namn åt vår katamaran. 

Friheten och känslan av att flyga fram som måsen över havet, det är precis så vi känner det när katamaranen tar fart och tar oss ut på havet omgivna av de varma och mjuka granithällarna som gör Bohuslän unikt. Vi erbjuder en genuin seglingsupplevelse såväl för seglaren som tycker att livet börjar vid 20 knop som för den som föredrar en tillbakalutad stilla kryss.

Logga ut och koppla av med naturnära upplevelser och nöjda smaklökar.

Vi har hela bohuskustens fantastiska arkipelag att utforska tillsammans med er. Inom en timme från Göteborg kan du börja ditt äventyr. 

Med vår stabila segelkatamaran ger vi alla möjlighet att uppleva skärgård, hav och segling. Dagsturer med kompisgäng, företagsgrupper eller varför inte en resa med familjen? Som kunniga seglare har vi gjort havet till vår plats att vara på och leva nära. Vi visar er våra hemmavatten runt Tjörn och Orust med smultronställen som många inte känner till. Stora ytor att vara på och generösa skrov gör att Kittiwake lämpar sig perfekt till såväl samvaro som egentid: du kan sitta i den stora sittbrunnen, softa på nätet i fören eller dörja makrill från  aktern. God mat är en viktig del av upplevelsen.

Läs mer om katamaranen och maten här. Vill du ha några turförslag och veta vad det kostar? Här kan du läsa mer om oss och om hur du kan ta kontakt.

For English, click here. We spreken ook Nederlands!

KITTIWAKE för äventyr och upplevelser!

 


upplevelser hemester svemester äventyrsturism ekoturism hållbar turism naturetourism adventuretourism outdoor adventure sustainable