.
.

 

 

Samla ett gäng och segla med Kittiwake från 640 kr!

Gäller dagstur per person vid 12 personer. Vad ingår? Dagsegling mellan ca 10.00 och 17.00 med skeppare som också är din guide och seglingsinstruktör. Boka tillsammans med familj eller vänner eller hör med oss när du kan segla tillsammans med andra gäster. Bokar du hela båten med skeppare så kostar en dagstur 7600 kr. inkl. moms. Bara att dela på antalet personer som ska med. Ett dygn från 9.00 till 9.00 nästa dag kostar 9000 kr. 

Segla och ät gott från 890 kr!

Gäller dagstur vid 12 personer. Vad ingår? Förutom skeppare/guide en riktigt god och riklig lunch, samt eftermiddagsfika. 
1200kr
per person vid 8 personer

Med Skärhamn eller Stenungsund som utgångspunkt möter vi upp vid 10-tiden. Vi kastar loss och upptäcker farvattnen runt Tjörn och Orust. Seglar ut bland de yttre skären där säl, tumlare och havsfåglar gör oss sällskap. Kanske lagom fart för att dörja makrill. Lunch klockan 13:00. Hemseglats genom Stigfjordens vackra natur och Natura-2000 område. Åter vid bryggan ca 17:00. Rutt och upplägg anpassas efter era önskemål, väder och säkerhet.

Ingår: skeppare/guide, lunch, fika och snacks. Ca 7 timmar

Här kommer några andra turförslag! Tveka inte att kontakta oss om du har egna idéer och önskemål. Alla priser på sidan är för privatpersoner och inklusive moms. Kontakta oss för offert på företagsevent.

Bastukryss. Kvällskryss från Stenungsund.

1350kr per person vid 8 personer, 1250kr vid 12 personer

Kom direkt från jobbet på fredag eftermiddag!

Vid 15-tiden kastar vi genast loss medan du byter om till våra Fladen-overaller. Skön katamaransegling ut på Hakefjorden. Bra med fart om vinden tillåter. Varva ner på däck med lite goda snacks på väg till bastun som vi bokat på Dyrön. Här blir det bad, läcker mat på grillen och gôtt tjöt i bastun. Rena och rödmosiga slörar vi sedan nöjda och glada in till Stenungsund. Sensommarn har övergått i natt. Åter till bryggan ca 21:00.

Ingår: skeppare/guide, middag på grillen inklusive några öl/läsk och snacks, bastu. Ca 6 timmar

3-dagars segling inklusive mat.

6600kr per person vid 4 personer. 4920kr vid 6 personer.

Boka en 3-dagars segling med tid för både äventyr och avslappning! Finn dig tillrätta ombord och hjälp till att kasta loss vid 10.00 och hissa segel. Nu följer 3 underbara dagar då vi upptäcker Södra Bohuslän; lägger till i stilla vikar för lunch och bad, seglar vidare, fikar under gång och övernattar sedan i en vacker naturhamn. Öppen eld, fiskpaket på grillen. Ta med gitarren till lägerelden! Vill du klättra, snorkla, fiska? Vi upplever det bästa av utelivet efter dina önskemål. Seglingen avslutas efter en eftermiddagsfika dag 3.

Ingår: skeppare/guide, lunch 3 dagar, middag 2 dagar, frukost 2 dagar. Fika och snacks.

Seglarvecka i Bohuslän.

7000kr per person vid 6 personer. Hel båt per vecka 42 000kr. 6 nätter, del i dubbelhytt. Skeppare ingår (mat, hamnavgifter och driftskostnader tillkommer och diskuteras i förväg).

Under veckan glider vi genom Bohuslän i samklang med naturen. Vi hittar de vackraste naturhamnarna och besöker idylliska kustsamhällen. För den som önskar gör vi självklart plats för kustens restauranger och uteliv. Hela veckan, inklusive matinköp och aktiviteter som snorkling, bad, vandring, klättring, fiske, akvarellmåleri m.m., planeras utifrån era önskemål. 

Fler förslag, kontakta oss för pris:

Helgkryss med musik och bastu.

Vi kastar loss på fredag och seglar till Slussen på Orust för en helkväll med bastu och möjlighet att lyssna på levande musik på Slussens pensionat. Nöjda efter kvällen tar vi jollen ut till vår ankrade båt. Vi vaknar i en stilla vik och sätter segel. På Vindöfjorden ökar farten och vi snirklar genom Malö strömmar ut mot öppet hav till Käringön i väst. Där går solen ner vid horisonten och vi insuper atmosfären av denna speciella plats. Vi kan välja naturhamn vid Härmanö Huvud, med mat ombord och öppen horisont i väster. Eller besöka Pettersons krog för god mat, trubadur och bad i bastutunna på själva Käringön.  Hemseglats förbi västkustpärlan Mollösund och in genom Stigfjordens vackra naturvårdsområde. Åter till bryggan i Stenungsund lagom till din transport hem. Mat och dryck på restaurang ingår ej. Pris på förfrågan.

Toppa med kock och sommelier!

Till alla våra turer och kryssningar kan du lägga till en riktig lyxmiddag inklusive vinprovning. Vi jobbar med sommelier Mio Bloom och kock Ola Wallin. Ola vann VM i Luxemburg 2018 med kocklandslaget. Mio studerar vinhandel i Stockholm och tävlar även inom sommelleri.

Vi kan även erbjuda lunch eller matlagningskurs med vildmarkskocken Andreas Ljungqvist.

Kontakta oss för tilläggspriser för dessa event, eftersom de beror på tider, antal personer och så vidare.

Dessutom kan vi erbjuda äventyr för större sällskap (upp till 24 personer) tillsammans med våra partners! Rutter och resmål anpassas efter väder och vind. Alltid i samråd med er. Vädret i skärgården kan bjuda på överraskningar men även en regngrå eftermiddag kan bli en fantastisk seglingsupplevelse. Vi ställer normalt inte in på grund av förväntat regn, endast vid mycket hård vind.