.
.

 

 

Boka ett äventyr med Kittiwake!

Upplev den fantastiska Bohuskusten tillsammans med dina vänner. På våra dagsturer med skeppare seglar vi bland fjordar och skär runt Tjörn och Orust, med utgångspunkt i Skärhamn eller Stenungsund. Vi erbjuder en fartfylld dag med aktiv segling kombinerat med god mat på klipporna. Dessutom kanske du vill bada, snorkla, klättra eller bara ta det lugnt på en vacker ö i yttre skärgården? Räkna med att komma iland uppfriskad, avstressad och fylld av energi efter en naturnära och social uteupplevelse. Dessutom med nöjda smaklökar! Vår kock Ola Wallin – Nordic Chef of the Year 2018 samt VM-guldmedaljör 2018 med Svenska Kocklandslaget – är uppvuxen på västkusten och har sedan länge specialiserat sig på fisk och skaldjur. 

Kittiwake tar upp till 12 passagerare. En dagstur tar ca. 7 timmar och kostar 7600 kr för båt och skeppare. Bara att dela på antalet personer som ska med. Lunch av Ola tillkommer, per person:   

Dagskryss 450 kr/kuvert – fantastisk lunch med västkusten i fokus. Till exempel blåmusslor tillagade i Muurika med nybakt bröd från vår portabla stenugn. Eller görgod pizza bakad på plats! Passande dryck (ej inkluderat i priset) serveras till enligt överenskommelse.

Gourmetkryss 2000 kr/kuvert – 5-rätters meny med fokus på det bästa havet har att erbjuda i kulinarisk väg. Till detta serveras vin eller annan dryck utvalt av vår sommelier Mio Bloom.    

Om du föredrar en lunch av enklare slag så fixar vi även det; god mat med lokala råvaror och ’vilda’ tillbehör från naturens skafferi. Lagat av oss själva eller av en av Skärhamns restauranger. Kontakta oss för förslag och priser.

Rutter och resmål anpassas efter väder och vind. Alltid i samråd med er. Vädret i skärgården kan bjuda på överraskningar men även en regngrå eftermiddag kan bli en fantastisk seglingsupplevelse. Vi ställer normalt inte in på grund av förväntat regn, endast vid mycket hård vind.

Företagsevent: maila info@kittiwake.se för offert. Äventyr för större sällskap (upp till 24 personer) löser vi tillsammans med våra partners!