.
.


Kittiwake tar 12 passagerare för dagsturer och 8 passagerare för övernattning i 4 dubbelkojer.

Dessutom kan vi erbjuda äventyr för större sällskap tillsammans med våra partners!

Rutter och resmål anpassas efter väder och vind. Alltid i samråd med er. Vi seglar i stort sett i alla väder. 

Båt med skeppare, dagstur 7600kr. inkl. moms. 900kr/person vid 8 personer. Dygn 12000kr

Vill du ha mat? Följande turer är förslag: 

Dagstur med riktigt god och riklig lunch.

1250kr (inkl. moms) per person vid 8, 1150kr vid 12 personer

Med Skärhamn eller Stenungsund som utgångspunkt möter vi upp vid 10-tiden. Vi kastar loss och upptäcker farvattnen runt Tjörn och Orust. Seglar ut bland de yttre skären där säl, tumlare och havsfåglar gör oss sällskap. Kanske lagom fart för att dörja makrill. Lunch klockan 13:00. Hemseglats genom Stigfjordens vackra natur och Natura-2000 område. Åter vid bryggan ca 17:00. Rutt och upplägg anpassas efter era önskemål, väder och säkerhet.

Ingår: skeppare/guide, lunch, fika och snacks. Ca 7 timmar

Bastukryss. Kvällskryss från Stenungsund.

1350kr (inkl. moms) per person vid 8 personer, 1150kr vid 12 personer

Kom direkt från jobbet på fredag eftermiddag!

Vid 15-tiden kastar vi genast loss medan du byter om till våra Fladen-overaller. Skön katamaransegling ut på Hakefjorden. Bra med fart om vinden tillåter. Varva ner på däck med lite goda snacks på väg till bastun som vi bokat på Dyrön. Här blir det bad, läcker seglarmeny och gôtt tjöt i bastun. Rena och rödmosiga slörar vi sedan nöjda och glada in till Stenungsund. Sensommarn har övergått i natt. Åter till bryggan ca 21:00.

Ingår: skeppare/guide, middag seglarmeny inklusive några Tjörn Ale, fika och snacks, bastu. Ca 6 timmar

Seglarvecka i Bohuslän.

6 700kr per person vid 7 personer. Hel båt per vecka 47 000kr (inkl.moms).6 nätter, del i dubbelhytt. Skeppare ingår (mat, hamnavgifter och driftskostnader tillkommer och diskuteras i förväg).

Under veckan glider vi genom Bohuslän i samklang med naturen. Vi hittar de vackraste naturhamnarna och besöker idylliska kustsamhällen. För den som önskar gör vi självklart plats för kustens restauranger och uteliv. Hela veckan, inklusive matinköp och aktiviteter som snorkling, bad, vandring, klättring, fiske, akvarellmåleri m.m., planeras utifrån era önskemål. 

Vädret i skärgården kan bjuda på överraskningar men även en regngrå eftermiddag kan bli en fantastisk seglingsupplevelse. Vi ställer normalt inte in på grund av förväntat regn, endast vid mycket hård vind.

Fler förslag, kontakta oss för pris:

Helgkryss med musik och bastu.

Säsongen är lång! - Varför inte bad i en egen vik i sena september?

Vi kastar loss på fredag och seglar till Slussen på Orust för en helkväll med bastu och möjlighet att lyssna på levande musik på Slussens pensionat. Nöjda efter kvällen tar vi jollen ut till vår ankrade båt. Vi vaknar i en stilla vik och sätter segel. På Vindöfjorden ökar farten och vi snirklar genom Malö strömmar ut mot öppet hav till Käringön i väst. Där går solen ner vid horisonten och vi insuper atmosfären av denna speciella plats. Vi kan välja naturhamn vid Härmanö Huvud, med mat ombord och öppen horisont i väster. Eller besöka Pettersons krog för god mat, trubadur och bad i bastutunna på själva Käringön.  Hemseglats förbi västkustpärlan Mollösund och in genom Stigfjordens vackra naturvårdsområde. Åter till bryggan i Stenungsund lagom till din transport hem. Mat och dryck på restaurang ingår ej. Pris på förfrågan.

Toppa med kock och sommelier!

Till alla våra turer och kryssningar kan du lägga till en riktig lyxmiddag inklusive vinprovning. Vi jobbar med sommelier Mio Bloom och kock Ebba Nordin, som lärde känna varandra när de jobbade tillsammans på stjärnkrogen Upper House i Göteborg. Idag jobbar Mio som Sommelier på SK mat och människor, studerar vinhandel i Stockholm och tävlar även inom sommelleri. Ebba är en del av ett nytt projekt som öppnar våren 2018 och har tidigare tävlat i Årets unga kock där hon fick pallplats. Hon brinner för hållbar och närodlad mat och använder sig gärna av det som finns att tillgå, utan att kompromissa med kvalité eller smak.

Vi kan även erbjuda lunch eller matlagningskurs med vildmarkskocken Andreas Ljungqvist.

Kontakta oss för tilläggspriser för dessa event, eftersom de beror på tider, antal personer och så vidare.

Företagsevent.

Vi skräddarsyr er kick-off, teamaktivitet eller konferenspaket. Vår båt tar grupper upp till 12 passagerare. För större grupper samarbetar vi med flera andra företag som organiserar t.ex. ribbåtsturer, kajakpaddling, vandring eller bergsklättring med instruktör. En grupp kan segla på förmiddagen medan den andra gruppen klättrar, efter lunch är det byte. På så sätt kan vi ta emot grupper upp till 24 personer. Detta och mer kombineras gärna med fine dining och vinprovning med vår egen kock och sommelier där vi möts upp på en naturskön udde eller vid brygga. Eller en kurs i matlagning över öppen eld med vildmarkskocken Andreas Ljungqvist.

Ett litet turförslag är följande:

ca 5-timmars tur. Kl 10:00-15:00

Vi möter upp vid lämplig brygga vid till exempel Stenungsund. Vi kryssar ut i Hakefjorden och provar aktiv segling i vår katamaran. Den som vill kan bara luta sig tillbaka och njuta av färden. Efter ca 2 timmar lägger vi till på en udde där Andreas har förberett lunchen över öppen eld med grytor, muurikka och grillar. Socialt, trevligt och glädjande för smaklökarna. Efter lunch, ca kl 13.00 ger vi oss i kast med eftermiddagsbrisen, kanske hissar på lite mer och ser farten öka till över 20 knop. Nöjda med dagen närmar vi oss sedan slutdestinationen kl 15.00.

Kontakta oss för offert.